Trampolin, D366 cm, grøn

3.699 kr.

Giv dine børn en sjov og sikker oplevelse med vores topkvalitets trampolin i grøn. Med en imponerende diameter på 366 cm, er der masser af plads til spring og leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329101512610807 Kategori:

Trampolin, D366 cm, grøn – Gør legen til en sprogfri eksplosion af glæde.

Tag en tur med på en eventyrlig rejse med vores fantastiske grønne trampolin. Denne sprudlende trampolin er ikke bare en trampolin; den er en portal til uendelig sjov, leg og spænding.

Med en diameter på 366 cm er vores trampolin rummelig nok til at give dig masser af springplads til at udfolde dig og udforske dine mest dristige hop. Den er skabt til at inspirere dine drømme og give dig mulighed for at udfolde dig selv i ethvert hop.

Trampolinduken er lavet af høj kvalitetspolypropylen (PP) og polyethylen (PE), der sikrer ekstra styrke og holdbarhed. Du kan være helt tryg, når du hopper, da trampolinen har en maksimal statisk belastningskapacitet på imponerende 150 kg.

For nem adgang er der inkluderet en stige, der giver dig mulighed for at komme op og ned fra trampolinen uden besvær. Du behøver ikke at bekymre dig om at holde styr på dit tilbehør, da der følger en praktisk tilbehørstaske med til opbevaring.

Vores trampolin er designet med dine behov i tankerne og inkluderer en detaljeret instruktionsmanual på dansk og engelsk, så du nemt kan samle den og komme i gang med hoppefesten.

Så gør dig klar til at opleve en eksplosion af glæde og energi med vores fantastiske grønne trampolin. Lad den tage dig med til nye højder og skabe minder for livet. Køb den i dag, og bring den uendelige leg hjem i din have.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trampolin, D366 cm, grøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.