Tilbud!

Sikkerhedsnet til 4,57 m rund trampolin

Original price was: 486 kr..Current price is: 336 kr..

Beskyt dine børn med vores stærke og holdbare sikkerhedsnet, der passer perfekt til din 4,57 m runde trampolin. Spring trygt og roligt med denne uundværlige tilføjelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11901101333311295 Kategori:

Tag trampolinoplevelsen til det næste niveau med vores Sikkerhedsnet til 4,57 m rund trampolin. Vores fokuserede og effektive sikkerhedsnet er designet til at holde dine børn sikkert på trampolinen, mens de springer og har det sjovt i timevis.

Lavet af stærk, men samtidig blød, vejrbestandig polyethylen, er vores sikkerhedsnet ekstra forstærket rundt om toppen, midten og bunden for at sikre den ultimative beskyttelse. Du kan have ro i sindet, da vi har tænkt på alle detaljer for at skabe et robust og pålideligt net, der sikrer, at dine børn ikke falder af trampolinen.

Vores sikkerhedsnet er udstyret med en høj kvalitets lynlås, der gør det nemt at åbne og lukke nettet. Placeret ved siden af en af de otte stænger, er indgangsdøren nem at opnå og sikrer, at dine børn let kan komme ind og ud af trampolinen uden at skulle kravle over eller under nettet. Sikkerhedsnettet er specifikt designet for at garantere dine børns sikkerhed, mens de hopper og leger i solskinnet.

Dette udskiftningssikkerhedsnet er skræddersyet til trampoliner på 4,57 m, som du kan finde i vores butik. Bemærk, at pakken kun indeholder sikkerhedsnettet til trampolinen og ikke inkluderer monteringsudstyr. Netfarven er sort, hvilket sikrer, at det passer perfekt til enhver trampolin.

Mål for nettet er 4,12 x 1,8 m (diameter x højde), og lynlåsen er 120 cm lang. Vælg vores sikkerhedsnet, der passer til en 4,57 m rund trampolin med 8 stænger. Husk at følge vægtbegrænsningen på maksimalt 120 kg og udskifte sikkerhedsnettet hvert andet år for at opretholde sikkerheden. Bind sikkerhedsnettet fast til springmåtten med bindebåndene for at forhindre børn i at falde af under legen.

Fremstillet af 100% polyethylen stof, er vores Sikkerhedsnet til 4,57 m rund trampolin et pålideligt og holdbart valg for at sikre, at dine børn kan nyde trampolinen fuldt ud og skabe minder for livet. Gør trampolinoplevelsen endnu bedre med vores sikkerhedsnet – den ultimative beskyttelse til dine børn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sikkerhedsnet til 4,57 m rund trampolin”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.