Fjedre til Jumpmaster – 1 stk

20 kr.

Kickstart din træning med vores topkvalitets fjedre til Jumpmaster. Øg intensiteten og opnå bedre resultater hurtigt. Køb nu og tag din træning til nye højder.

Køb her

Varenummer (SKU): 5234000078320628 Kategori:

Spring højere og sjovere med vores Fjedre til Jumpmaster trampoliner. Disse fjedre er designet til at give dig den ultimative hoppeoplevelse på vores 3,6 og 4,3 meter trampoliner. Med en længde på 19,5 cm og en diameter på 28,3 mm er disse fjedre skabt til at optimere din hoppeevne og sikre maksimal spænding og sjov.

Fjedrene er lavet af holdbart ståltråd med en tykkelse på 3,2 mm, hvilket giver dem en robust og pålidelig konstruktion. Med 41 viklinger og en vægt på 200 gram hver er disse fjedre perfekte til at give dig den rette bounce og sikkerhed, mens du hopper og leger på din trampolin.

Uanset om du er en erfaren hopper eller en nybegynder, vil vores Fjedre til Jumpmaster trampoliner tage din hoppeoplevelse til et helt nyt niveau. Sæt dem på din trampolin i dag, og mærk forskellen i din hoppeglæde og -komfort. Spring højere, hop længere og hav det sjovere med vores Fjedre til Jumpmaster trampoliner – det ultimative tilbehør til din trampolinoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjedre til Jumpmaster – 1 stk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.