,

ASG J-Plus 12 Trampolin (366 cm.)

1.999 kr.

Opgrader din trampolinoplevelse med ASG J-Plus 12 Trampolin (366 cm.), designet med ekstra stærke fjedre og høj kvalitet. Hop ind i sjov.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801380982233 Kategorier: ,

Drøm dig væk til en sjovere og mere aktiv hverdag med ASG J-Plus 12 trampolinen på imponerende 366 cm. Denne robuste havetrampolin er skabt til at bringe glæde og motion til både børn og voksne i alle aldre. Med en maksimal brugervægt på 150 kg kan alle familiens medlemmer hoppe og springe med ubekymrede hjerter.

Forestil dig børnenes grin og latter, mens de hopper i timevis og udfolder deres kreativitet i luften. Takket være trampolinens 72 fjedre og 4 solide ben kan du være sikker på stabilitet og sikkerhed under alle former for leg. Den ekstra brede sikkerhedsdug på 26 cm og en imponerende højde på 180 cm på sikkerhedsnettet giver dig ro i sindet, mens du ser dine børn boltre sig i det fri.

Med en total højde på 262 cm og en sprindugs diameter på 327 cm får du en imponerende springflade, der inviterer til leg og motion i lange baner. Trampolinen er ikke kun en sjov aktivitet, men også en fantastisk måde at holde sig aktiv og sund på i en travl hverdag.

Hopp ind i en verden af glæde og bevægelse med ASG J-Plus 12 trampolinen og skab uforglemmelige minder med din familie. Lad trampolinen blive det centrale samlingspunkt i din have, hvor leg, latter og motion forenes på bedste vis. Giv dig selv tilladelse til at have det sjovt og nyd en aktiv livsstil med denne fantastiske trampolin.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ASG J-Plus 12 Trampolin (366 cm.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.